9 babeczek
Babeczki kakaowe
Składniki:
- 160 g. mąki bezglutenowej (w tym 4 łyżki kakao), 2 jajka, 115 g.cukru, 50 ml. dobrego oleju, 1/2 łyżeczki bezglutenowego proszku do pieczenia
Przygotowanie:
Jajka ubij z cukrem na biały puch.Dodaj po kolei olej, mąkę, kakao, proszek do pieczenia- zmiksuj do uzyskania jednolitej konsystencji.Nałóż do natłuszczonych papilotek i piecz w 180 st.C 25 min.
Smacznego!
Najprostsze = najlepsze :) Rodzinka na pewno zadowolona :)
OdpowiedzUsuńProste a jakże piękne. W smaku na pewno równie dobre ;3
OdpowiedzUsuńAsia: apetyczne :D
OdpowiedzUsuńProste, ale pyszne, do tego pięknie wyrosły :)
OdpowiedzUsuńPięknie wyrosły. Wyglądają idealnie. Na pewno pyszne były :)
OdpowiedzUsuńwidać, że musiały być bardzo puszyste :)
OdpowiedzUsuń