Ciasteczka owsiane


Pyszne i ekspresowe w przygotowaniu ciasteczka! Bo kto ich nie lubi? Mieszanka nie zawiera glutenu, mleka i jajek.Przygotowałam je z dodatkiem oleju kokosowego zamiast masła.Smakują bardzo waniliowo,16 ciasteczek to jednak za mało..;)

Składniki:
-opakowanie mieszanki Bauck Hof
-2 jajka
-160 g.stałego oleju kokosowego lub 160 g.miękkiego masła

Przygotowanie:
Wszystko wymieszaj,uformuj 16 ciasteczek i włóż do pieca na 20 min. Piecz w 170 st.C Smacznego! 





Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Drogi czytelniku będzie mi miło jeśli dodasz swój komentarz.Może masz jakieś zapytanie albo spostrzeżenia? Chętnie się dowiem i odpiszę!
Spam i inne tego typu komentarze będę usuwać.Dzięki za uwagę,
Weronika (autorka bloga)